Places disponibles a P3 per a famílies que no han obtingut plaça

S’inicia la Primera Convocatòria d’Ajuts de la Fundació Educare Instruendo per al curs 2021-22.

Primera Convocatòria d’Ajuts de la Fundació Educare Instruendo per al curs 2021-22

S’inicia la Primera Convocatòria d’Ajuts de la Fundació Educare Instruendo per al curs 2021-22.

Casal d’Estiu 2021 + Campus Esportiu + Dance i Patinatge

L’estiu és temps de descansar i divertir-se, de trencar la rutina i gaudir de l’aigua, del bon temps, dels amics… i què millor que fer-ho a l’escola!

Nou parc infantil a l’Escola Joan Roca – Guipúscoa

Acabem d’inaugurar un nou parc infantil al pati de l’escola amb caseta de fusta, castell amb tobogan i terra de cautxú perquè els infants s’ho passin d’allò més bé en un entorn segur.

Casal de Setmana Santa 2021

Ja estan obertes les inscripcions pel Casal de Setmana Santa 2021! Del 29 de març a l'1 d'abril convidem a tots els nens i nenes a gaudir d'un munt de jocs, activitats i tallers dissenyats en funció de les edats …

Concurs de logotip de l’AFA

Convidem als i les alumnes de 5è i 6è d’Educació Primària a partiticipar en el concurs de disseny del logotip de l’AFA de l’Escola Joan Roca – Guipúscoa.

English: Clip Clap

#clipclapenglishforkids, una metodologia innovadora per a l’aprenentatge de l’anglès que potencia l’aprenentatge global i significatiu de l’idioma, per als més petits de l’escola.

English at School

L’anglès és uns dels pilars de la nostra escola. Aprendre la llengua anglesa a una edat primerenca és molt important pel seu aprenentatge, per això dediquem bona part de l’horari setmanal a una immersió lingüística en aquest idioma.

Pistes del Poliesportiu i dels Frontons

Des d’inici de curs, els alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària gaudeixen durant les estones del pati de les pistes del poliesportiu Bac de Roda.

El nostre Hort Urbà

Seguint amb la filosofia d’Escola Verda els nens i nenes de P3 han anat a l’hort de l’escola per continuar veient com creixent els seus enciams. 

Gamificació a L’aula

La Gamificació és un dels recursos educatius que utilitzem per adquirir aprenentatges de forma lúdica. Incorporem a l’assignatura de Techno-Maker el Minecraft Education

Geometria amb Zometool

Els nostres alumnes aprenen geometria amb zomettol, un sistema de construcció per aprendre a visionar diferents estructures en diferents plans.

Pràctiques de laboratori

Els professors de l’ESO del Centre d’Estudis Roca van visitar els alumnes de 6è de la nostra escola i van fer pràctiques de laboratori.

La Ciència a través de l’experimentació

Els nostres alumnes des d’educació infantil aprenen ciència a través de l’experimentació. A través de la manipulació, l’experimentació i la formulació d’hipòtesis desperten el seu interès per descobrir el món que els envolta.

Mecanografia, el temps a les teves mans

A Primària dediquem unes sessions a la pràctica de la Mecanografia. Els nens i les nenes comencen fent pràctiques per aprendre a col·locar correctament els dits.

Physical education

Iniciem l’esport del Bàdminton amb els nostres alumnes. Enllacem dues hores de pràctica esportiva amb l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Carnestoltes

Ja arriba la setmana del Carnestoltes. Toca seguir les consignes del Pregó del Rei Carnestoltes.

Des de P3 amb la Robòtica

Els nens i les nenes de P3 s’introdueixen en el món de la robòtica a partir dels BeeBots.

Les emocions

Al llarg d’aquestes setmanes, els alumnes de 3rA i 3rB hem estat treballant les emocions. Les emocions són importants i cal que les treballem tant a casa com a l’escola.

Arts And Crafts

A l’assignatura d’arts and crafts els nostres pirates i capitants de 2n han aprofitat el seu talent creatiu per familiaritzar-se amb l’expressionisme de Munch. 

Taules de Llum

Repassem i aprenem les lletres amb les taules de llum.

Classroom

A partir de 3r els nens i nens ja tenen el seu chromebook i tenen l’ajuda del classroom per complementar l’aprenentage de les diferents assignatures.

Programació amb Scratch

Els nens i nenes de 1r ja comencem amb el Scratch per aprendre a programar.

Vocabulari en anglès

A partir del joc del Tangram aprenem vocabulari en anglès. A través dels jocs, els nens i les nenes memoritzen estructures gramaticals i aprenen vocabulari.

Conferència sobre el son a càrrec del Dr. Estivill

Amb l’objectiu de millorar la competència digital dels nostres alumnes i de fomentar el treball cooperatiu, el curs 2020-2021 s’ha començat a treballar amb ordinadors portàtils que funcionen amb sistema operatiu de Google, són els Chromebooks.

Google For Education

Amb l’objectiu de millorar la competència digital dels nostres alumnes i de fomentar el treball cooperatiu, el curs 2020-2021 s’ha començat a treballar amb ordinadors portàtils que funcionen amb sistema operatiu de Google, són els Chromebooks.

Lots de Nadal

Tots els alumnes del Grup Escolar Roca han preparat uns lots de Nadal en benefici de Cáritas.

L’estudi Kids Corona mostra una baixa taxa de contagi als casals d’estiu

La plataforma Kids Corona, que l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona va posar en marxa el passat mes d’abril continua oferint respostes per conèixer millor quina és la incidència, afectació i capacitat de transmissió de la COVID-19 en infants i embarassades.

Aportacions al 1r Concurs de Pòsters de Sant Jordi

En aquest concurs de pòsters pretenem aconseguir que els alumnes de les diferents etapes educatives mitjançant les seves habilitats creatives i informàtiques puguin crear uns pòsters per a la celebració de la jornada de Sant Jordi.

#joemquedoacasa

Us informem que les escoles Joan Roca també s’adhereixen a la campanya #joemquedoacasa i volem des de la distància sentir-vos més a prop que mai!!

Cantem el Dia de la Pau a l’Escola Joan Roca – Guipúscoa

Cada 30 de gener, des de 1964, se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) per recordar el llegat de Mahatma Gandhi el dia que es commemora l’aniversari de la seva mort. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Per celebrar-ho, tots els …

Curs d’esquí EJR Guipúscoa a la Molina

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos del curs d’esquí a la Molina que organitza l’escola Joan Roca pels alumnes de Primària. La proposta de l’escola és esquiar dos dies, dilluns 10 i dimarts 11 de febrer, a l’Estació de la Molina i dormir a l’Alberg La Bruna.

CASAL D’ESTIU / CAMPUS ESPORTIU 2019

Les vacances d’estiu són molt esperades pels nens i les nenes, ja que els permeten gaudir de moltes setmanes d’esbarjo. Per aquesta raó, Escoles Roca ofereix la possibilitat d’omplir els dies estivals amb tres propostes divertides i educatives: el Casal …