Treballem la tardor amb els alumnes del CFGS d'Educació Infantil

Treballem la tardor amb els alumnes del CFGS d'Educació Infantil

La setmana passada, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació Infantil del Centre d'Estudis Roca van portar a les aules de P4 de l'Escola Joan Roca Guipúscoa diverses activitats per a treballar la tardor.

Publicat el dimarts, 13 novembre, 2018 - 11:44

Els estudiants del CFGS d'Educació infantil van preparar diverses activitats amb la temàtica de la tardor que als nens i nenes de P4 els van encantar.

Durant l'activitat, van fer un "memory" relacionat amb la tardor per aconseguir les peces de roba que li faltava a l'Aura, un esquirol molt simpàtic que els va demanar ajuda. Varen aconseguir castanyes per poder menjar, ja que tenia molta fam... i li van construir la seva caseta amb fulles dels arbres per no tenir fred!!

També varen caminar per camins de fulles, on a dins hi havia diverses sorpreses, experimentat amb ampolles amb materials diferents que observar i manipular, classificar elements de la tardor... i molt més!!!

Les classes de P4 semblaven un petit bosc amb tantes cosetes de la tardor. Al final, els infants no volien que s'acabés l'activitat perquè els va agradar moltíssim!