16/03 - Jornada Informativa Joan Roca Guipúscoa

16/03 - Jornada Informativa Joan Roca Guipúscoa

El proper dissabte 16 de març de 2019 volem convidar-vos a les Jornades Informatives que realitzarem a l’Escola Joan Roca de la Rambla de Guipúscoa 19 (telèfon 93 307 20 66). Realitzarem la sessió informativa a les 11 h. Veniu a conèixer l'escola!

Publicat el dijous, 10 gener, 2019 - 13:44

En aquestes Jornades, rebreu informació de les etapes educatives que es fan al centre, així com una visió global del dia a dia a les aules d’educació Infantil.

Coneixereu la línia metodològica de l’escola, les diferents rutines a Educació Infantil, les activitats d'estimulació primerenca, el treball d’intel·ligències múltiples a educació Primària, així com els nostres principals projectes:

  • Projecte d’escola Plurilingüe amb diferents àrees en llengües estrangeres.
  • Projecte de valors i acció tutorial amb servei logopèdic i psicològic.
  • Escola Verda i hort urbà.
  • Innovació Tecnològica, impressió 3D, programació i robòtica.
  • Ensenyament personalitzat amb desdoblaments i agrupaments flexibles.

Totes les visites guiades les duran a terme els/les mestres de l’escola, us ensenyaran tots els espais del centre així com les aules i els seus equipaments.

Les famílies que vulguin una atenció personalitzada podran demanar una entrevista a la secretaria del nostre Centre.

També, recordar-vos que disposem de continuïtat formativa a l'ESO, el Batxillerat i els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior dins del mateix grup d’escoles.

Per tal d'adaptar l'espai, preguem ens confirmeu assistència a la sessió informativa de les 11h trucant al 93 307 20 66 o per e-mail a secretaria@escola-joanroca-guipuscoa.com